Co dzieje się z usuniętymi użytkownikami i jak długo są oni widoczni w raportach?
W przypadku dezaktywacji użytkowników i przeniesienia ich do sekcji „Użytkownicy do usunięcia” należy wykonać kopię zapasową wszystkich odpowiednich certyfikatów oraz raportów przed ich ostatecznym usunięciem.
Po trwałym usunięciu użytkowników nie będziesz już mieć dostępu do ich transkrypcji, certyfikatów ani raportów.