G DATA Security Awareness Trainings
Dezaktywowanie użytkowników
Aby dezaktywować użytkowników, wykonaj poniższe kroki.
1 |
Otwórz zarządzanie użytkownikami: w menu po lewej stronie wybierz ikonę osoby, a następnie wybierz Użytkownicy. |
|
2 |
Znajdź na liście użytkownika, którego chcesz dezaktywować. |
|
3 |
W kolumnie "Status" kliknij znacznik wyboru, aby odebrać dostęp. |
|
4 |
Aby dezaktywować kilku użytkowników jednocześnie, zaznacz ich i wybierz . |
|
Dezaktywowani użytkownicy nie mogą już logować się do systemu Learning Management System.