Wat gebeurt er met verwijderde gebruikers en hoe lang verschijnen zij in rapporten?
Als u gebruikers deactiveert en verplaatst naar het gedeelte voor te verwijderen gebruikers, dient u vóór de definitieve verwijdering alle voor u relevante certificaten en rapporten veilig te stellen.
Zodra de gebruikers definitief verwijderd zijn, is er geen toegang meer tot hun voltooiingen, certificaten of rapporten.