G DATA Security Awareness Trainings
Lerenden verwijderen
Om lerenden te verwijderen, moet u deze naar een speciale tak verplaatsen. Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.
| Eerst moet u de te verwijderen gebruiker(s) deactiveren. |
1 |
Open het gebruikersbeheer: Selecteer in het menu aan de linkerkant het persoonsicoon en kies Gebruikers. |
|
2 |
Markeer de te verwijderen gebruiker(s) (vinkje zetten). |
|
3 |
Selecteer rechtsonder Actie selecteren > Takken > Naar een andere tak verplaatsen. |
|
4 |
Selecteer in het menu de tak waarnaar de gebruikers moeten worden verplaatst. In dit geval de tak "te verwijderen gebruikers". |
|
5 |
Voer het verplaatsen uit met Bevestigen. |
|
Informeer ons steeds per e-mail dat wij de gebruikers in de tak "te verwijderen gebruikers" van het platform moeten verwijderen.
| Houd er rekening mee dat de gebruikers en ook hun voortgang onherroepelijk worden verwijderd. Herstel is niet mogelijk. |
| Door het verwijderen of deactiveren van een gebruiker komt de gebruikte licentie niet opnieuw vrij. Als een gebruiker op het leerplatform is aangemaakt, geldt deze licentie als verbruikt. U kunt nieuwe licenties voor extra medewerkers aanschaffen bij uw contactpersoon in verkoop of bij uw verkooppartner. |