G DATA Security Awareness Trainings

Lerenden deactiveren

Als u lerenden wilt deactiveren, volgt u de onderstaande stappen.

1

Open het gebruikersbeheer: selecteer in het menu aan de linkerkant het pictogram Personen en selecteer Gebruikers.

Gebruikersweergave

2

Zoek in de lijst naar de lerende die u wilt deactiveren.

3

Verwijder in de kolom "Status" de toegang door op het vinkje te klikken.

Gebruikersstatus

4

Wilt u meerdere gebruikers tegelijk deactiveren, vink ze dan aan en selecteer onder Actie selecteren  Status  Deactiveren.

Meerdere gebruikers deactiveren

De lerenden die u hebt gedeactiveerd, kunnen zich niet meer aanmelden bij het Learning Management System.