G DATA Security Awareness Trainings
Gebruikers verwijderen
Om gebruikers te verwijderen, moet u deze naar een speciale tak verplaatsen. Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.
| U moet de te verwijderen gebruiker of gebruikers eerst deactiveren. |
1 |
Open het gebruikersbeheer: Selecteer in het menu aan de linkerkant het personenpictogram en selecteer Gebruikers. |
|
2 |
Selecteer de te verwijderen gebruiker of gebruikers door de bijbehorende selectievakjes aan te vinken. |
|
3 |
Selecteer rechtsonder Actie selecteren > Takken > Naar een andere tak verplaatsen. |
|
4 |
Selecteer in het menu de tak waarnaar de gebruikers moeten worden verplaatst. In dit geval de tak "Te verwijderen gebruikers". |
|
5 |
Voer de verplaatsing uit met Bevestigen. |
|
Laat ons telkens per e-mail weten dat wij de gebruikers in de tak "Te verwijderen gebruikers" van het platform moeten verwijderen.
| Houd er rekening mee dat de gebruikers en hun voortgang onherroepelijk worden verwijderd. Herstel is niet mogelijk. |
| Door een gebruiker te verwijderen of te deactiveren, komt de gebruikte licentie niet opnieuw beschikbaar. Zodra een gebruiker op het leerplatform is aangemaakt, geldt deze licentie als verbruikt. U kunt nieuwe licenties voor extra medewerkers aanschaffen via uw contactpersoon bij de verkoopafdeling of uw verkooppartner. |