G DATA Security Awareness Trainings

Gebruikers deactiveren

Als u gebruikers wilt deactiveren, volgt u de onderstaande stappen.

1

Open het gebruikersbeheer: Selecteer in het menu aan de linkerkant het personenpictogram en selecteer Gebruikers.

Gebruikersweergave

2

Zoek in de lijst de gebruiker die u wilt deactiveren.

3

Trek de toegang in door in de kolom "Status" op het vinkje te klikken.

Gebruikersstatus

4

Als u meerdere gebruikers tegelijk wilt deactiveren, vinkt u deze aan en selecteert u Actie selecteren  Status  Deactiveren.

Meerdere gebruikers deactiveren

De gebruikers die u hebt gedeactiveerd, kunnen zich niet meer aanmelden bij het leermanagementsysteem.