G DATA Security Awareness Trainings
Toewijzing van een gebruiker aan een leerplan verwijderen
Als u een medewerker uit leerplannen wilt verwijderen, bijvoorbeeld wanneer leerplannen niet in de juiste taal zijn toegewezen, moet de toewijzing aan het leerplan worden verwijderd (niet voor toewijzing aan het 3-Level-System of Non-Deskworker).
Zo verwijdert u een gebruiker uit een leerplan.
1 |
Open de weergave "Leerplannen". Ga hiervoor linksboven via het mappictogram naar het menu en vervolgens naar Leerplannen. |
|
2 |
Klik op het leerplan waarvoor u een gebruiker wilt uitschrijven en ga naar Inschrijvingen. |
|
3 |
Zoek de rij van de gebruiker die u uit het leerplan wilt verwijderen en selecteer via de drie puntjes Uitschrijven. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd of u de toewijzing daadwerkelijk wilt opheffen. |
3.a) Vink het eerste selectievakje aan. 3.b) Vink de twee ingesprongen selectievakjes "Gebruikers niet uitschrijven voor cursussen die zij hebben afgerond" en "Gebruikers niet uitschrijven voor cursussen die zij nog doorlopen" niet aan! |
4 |
Bevestig met Uitschrijven. |
|
De cursussen van het leerplan zijn nu niet meer beschikbaar voor uw gebruiker op het deelnemers-Dashboard.